Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Пошкоджені будинки, стадіон, магазин і автівки: поліція документує наслідки обстрілів Нікопольського району

Протягом доби ворог неодноразово обстріляв місто Марганець, Нікополь та Червоногригорівську громаду. На місцях працюють слідчо-оперативні групи та вибухотехнічні працівники, повідомляють у відділі комунікації поліції Дніпропетровської області.

Ввечері 24 вересня зі сторони тимчасово окупованої території Енергодару ворог здійснив обстріл міста Марганець та Червоногригорівської громади із РСЗВ. У результаті в Марганці пошкоджень зазнали 10 приватних будинків, магазин, лінії електропередач та газогони.

Також зі ствольної артилерії окупанти здійснили артобстріл Нікополя, у результаті чого пошкоджено вісім будинків, перебиті мережі газопроводу.

У ніч на 25 вересня, приблизно о 01:48 зі сторони Енергодару із РСЗВ ворог в черговий раз обстріляв одне із сіл Червоногригорівської громади. Руйнувань та пошкоджень зазнали більше 10 приватних будинків, господарські споруди, стадіон, місцевий клуб, магазини, аптеки, автівки, автобусні зупинки та дорожнє покриття. Перебиті лінії електропередач та газогони.

Наразі поліція проводить огляд місць обстрілів, збирає речові докази та фіксує наслідки ворожих атак з боку окупаційних військ рф.

Читайте також: «Завжди думаю, що за спиною – люди, за яких я відповідаю» – водій із Нікопольщини Віталій