Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Попри труднощі воєнного часу, у Дніпрі продовжують виконувати доручення міського голови

У Дніпрі за зверненнями жителів продовжують ремонтувати будинки. Люди пишуть на ім’я мера сотні запитів. Що вже зробили на сьогодні і як записатись на особистий прийом до Бориса Філатова?

«Протікав дах, без кінця викликали, без кінця просили. Заливало все — і під’їзд, і п’ятий поверх, і надвір вся летіла вода».

Людмила Гаврилівна — жителька 5-поверхівки на Філософській. Покрівля не бачила ремонту більше 40 років. Пенсіонерка зізнається: справа зрушила з місця, коли вдалося потрапити на особистий прийом до міського голови. Дах полагодили за тиждень!

Людмила Гаврилівна, дніпрянка: «Особливо не було нічого, ось це тільки останнім часом. Дах тепер зробили, ось буквально тиждень тому. Ми дуже задоволені. Викликали, дзвонили, просили… Все текло, текло і текло».

Заявки надходять з різних районів Дніпра. Ірина Мішина поскаржилася на проблеми з електропостачанням у її будинку на Олександра Поля.

Ірина Мішина, дніпрянка: «Одразу приїхала бригада і почалися ремонтні роботи. Зробили ремонт самого під’їзду, побілили, пофарбували панелі».

Олександр Степаненко, головний інженер КП «Жилсервіс-5» Дніпровської міськради: «Мешканці звернулися до міського голови, міський голова дав доручення обстежити будинок і прийняти рішення. В цьому будинку були замінені ліхтарі під’їздні, а також фурнітура, розетки, проводка внутрішньобудинкова. А також в під’їзді, страшний був стан цього під’їзду, тому був виконаний поточний ремонт з заміною вікон».

За останні тижні по всьому місту відновили покрівлі у десяти будинках. Записатися на особистий прийом до міського голови Дніпра можна за телефоном єдиної гарячої лінії.