Site icon Телеканал «ДніпроTV»

«Попелюшка на сучасний лад»: вистава для малечі Дніпра

Попелюшка – каратистка, а принц – кіберспортсмен: вихованці закладів позашкілля  Дніпра продемонстрували новорічну казку «Попелюшка на сучасний лад». Класичний твір осучаснили і доповнили новорічною атмосферою.

Класична казка у сучасному втіленні. В одному із закладів позашкілля Дніпра усім відому Попелюшку перенесли у сьогодення. Матвій грає короля. Займається в акторському гуртку хлопець вже понад 6 років і за цей час приміряв на себе чимало ролей.

«Були різні ролі, і гумористичні, і драматичні. Навіть ось ця вистава Попелюшка, вона і ніби, щоб повеселити дітей, але і з неї можна винести корисні уроки», – каже учасник театральної студії «Успіх» КПНЗ «Центр позашкільної роботи № 1» ДМР Матвій Куц.

Планшети, спілкування у месенджерах та меми. Усе це доповнило звичну історію та додало у неї нові барви. Над постановкою працювали більше двох місяців.

«Коли ми додали в казку планшети, телефони і зрозуміли, що це буде цікаво. І скажу, що не помилились, адже коли діти побачили принца із класичної казки з планшетом, то вони посміхались та оцінили нашу ідею. Над адаптацією казки працювали разом зі всіма акторами, бо ми завжди все робимо разом. І таким чином кожен актор готовий до будь-якого сценарію, адже знає повністю кожен момент казки», – згадує керівниця театральної студії «Успіх» КПНЗ «Центр позашкільної роботи № 1» ДМР Ірина Соломончук.

Виставу показують вже не вперше. Тому актори мають змогу спробувати себе у різних ролях.

«У нас понад 2500 тисячі дітей. І щоб всі могли побачити це, ми вже 6 раз показуємо казку. Це одна і та ж казка, але щоб не повторюватись ми змінюємо театральні номери, щоб всі мали змогу виступити», – стверджує директорка КПНЗ «Центр позашкільної роботи № 1» ДМР Людмила Михайлова.ей. І щоб всі могли побачити це, ми вже 6 раз показуємо казку. Це одна і та ж казка, але щоб не повторюватись ми змінюємо театральні номери, щоб всі мали змогу виступити», – стверджує директорка КПНЗ «Центр позашкільної роботи № 1» ДМР Людмила Михайлова.

Світлана прийшла на виставу із донькою, яка цього разу ще й виступить із танцювальним номером.

«Я вважаю, що зараз важливо влаштовувати такі заходи. Бо діткам потрібен соціум, а тут вони спілкуються і разом беруть участь в дійствах»

Вихованці театральної студії «Успіх» радо готові виступати знов і знов, аби подарувати якомога більше позитивних емоцій юним глядачам.

Читайте також: Черговий по місту перевірив укриття в одному з медзакладів Дніпра