Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Поліція фіксує злочини рф проти мирного населення Дніпропетровщини

Ворог у черговий раз обстріляв Нікопольський район. Окрім цього, з реактивних систем залпового вогню «Ураган» російські окупанти завдали удар по Зеленодольській громаді Криворіжжя. Про це повідомляють у Нацполіції.

12 серпня, під час обстрілів у місті Марганець пошкоджено чотири багатоповерхівки, приватні будинки, будівлі і споруди трьох підприємств та кафе. Постражлали 3 жителів – 12-річний хлопчик та 2 чоловіків 66 та 49 років. Двох ушпиталили.

Також цієї ночі місто Нікополь ворог накрив із ствольної артилерії. Пошкоджень та руйнувань зазнали 15 приватних будинків та автівки. 

Вночі окупанти обстріляли і прикордонні території Зеленодольської громади. У результаті пошкоджено 3 житлові будинки. На щастя, обійшлося без постраждалих.  

На місці влучань працюють правоохоронці, які збирають речові докази та документують кожен воєнний злочин. За цими фактами російської агресії проти мирного населення правоохоронці відкрили кримінальні провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України. 

У Марганці на одній з вулиць горів газопровід. Займання загасили рятувальники.

Читайте також: 3 тис. доларів за митне оформлення: на хабарі затримано начальника відділу Дніпровської митниці