Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Поліція документує наслідки обстрілів у трьох районах Дніпропетровщини

Чергову атаку ворожа армія здійснила на Нікопольський, Криворізький та Дніпровський райони. Вночі військові армії рф завдали ракетного удару по Дніпровському району. У ПК “Схід” уточнили, що збито крилату ракету Х-59.

Не припиняють окупанти і терор Нікопольського району. 15 жовтня вдень та вночі під вогнем ворожої артилерії та ракетних систем залпового вогню перебували Нікополь, Марганецька та Покровська громади. У результаті прильотів правоохоронці зафіксували значні руйнування приватних житлових будинків, господарчих споруд, складського приміщення, приватного підприємства, кафе, пошкодження автотранспорту. В будівлях потрощено дах, пробито стелі та стіни, вилетіли шибки. Снарядами понівечено лінію електромереж, внаслідок чого мешканці чотирьох населених пунктів залишилися без електрики. Поліцейські продовжують огляд місць влучань та встановлюють остаточні наслідки нічних ударів по місту та району.

15 жовтня ворог обстріляв і Грушевську громаду Криворізького району, внаслідок чого було пошкоджено лінію електропередач.

На щастя, люди не постраждали. Поліцейські збирають речові докази та документують наслідки обстрілів з боку військових рф.

Читайте також: У Петриківській ТГ троє людей потонули разом із автомобілем