Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Поліція Дніпропетровщини документує наслідки нічних ворожих обстрілів області

Поліція документує наслідки нічних ворожих обстрілів армією рф Дніпропетровської області. Про це повідомляє відділ коммунікації поліції Дніпропетровської області.

В ніч на 20 серпня російські війська вкотре обстріляли місто Нікополь, Апостолівську та Марганецьку громади. На щастя, обійшлось без постраждалих“, – йдеться у повідомленні.

В Апостолівській громаді Криворізького району з реактивних систем залпового вогню «Ураган» ворог зруйнував кілька будинків та газопровід.

Місто Нікополь та Марганецьку громаду ворог обстріляв зі ствольної артилерії. У Нікополі пошкоджень та руйнувань зазнали дев’ять приватних будинків, господарські споруди, газопровід та лінії електропередач. У Марганецькій громаді без руйнувань та постраждалих. Остаточна інформація уточнюється. 

За зібраними матеріалами слідчі відкрили кримінальне провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Зараз на місцях влучань працюють слідчо-оперативні групи поліції, вибухотехніки та працівники ДСНС. Триває огляд місць обстрілів, фіксація та збір речових доказів. Поліцейські документують кожен факт російської агресії”, – зазначають у поліції.

Читайте також: Петицію на підтримку Геннадія Корбана підписали вже більше 16 тисяч осіб.