Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Поліцейський з Дніпропетровщини героїчно загинув у боях з окупантами

Поліцейський з Дніпропетровщини Олександр Коваленко героїчно загинув, захищаючи Україну від ворога. Відважному воїну було всього 34 роки. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Дніпропетровській області.

Поліцейський почав свій шлях в правоохоронних органах у 2011 році з посади в підрозділі особливого призначення. З 2014 року працював у карному розшуку. У 2021 році був призначений оперуповноваженим відділу організації розкриття злочинів проти власності управління карного розшуку ГУНП в Дніпропетровській області. Разом з іншими правоохоронцями він добровільно записався до зведеного загону, щоб боронити Україну від російських загарбників. Життя поліцейського обірвалось внаслідок ворожого обстрілу.  Батьки втратили сина, овдовіла дружина, без батька залишилося двоє дітей. Загиблий мав багато друзів та товаришів по службі, які з глибоким сумом сприйняли звістку про його смерть.

Олександр любив свою країну та загинув, обороняючи її від російських окупантів. Поліцейський віддав своє життя за Україну, за її майбутнє, майбутнє своїх дітей і всіх нас. 

Читайте також: Над Дніпропетровщиною військові збили чотири ракети