Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Поліцейський з Дніпропетровщини героїчно загинув на війні за Україну

Поліцейський з Дніпропетровщини Петро Андрійченко героїчно загинув, захищаючи Україну від ворога. Відважному воїну було всього 42 роки. Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Дніпропетровській області.

Родом Петро із Царичанського району. У лютому 2002 року став курсантом Криворізького училища професійної підготовки працівників міліції.

З 2021 року – помічник чергового чергової частини відділення поліції №11 Дніпровського районного управління поліції ГУНП в Дніпропетровській області.

Коли почалася російська агресія у 2014 році на сході України – Петро Андрійченко добровольцем вирушив захищати Україну від російських загарбників. З початком повномасштабного вторгнення Росії поліцейський знову одним з перших став на захист країни.

«Петро завжди був дбайливим та уважним чоловіком. Для своєї родини він робив все з любов’ю, проводив багато часу у сімейному колі. Завжди ніс відповідальність за дружину з сином, яка проявлялася в постійній опіці та турботі», – згадує про чоловіка вдова загиблого Марія.

«З будь-якими труднощами я звертався до батька. Він завжди знаходив потрібні слова та давав слушні поради. З дитинства привчав мене до спорту та хотів, щоб я здобув медичну освіту. Його настанови я виконав», – так говорить про батька син Євген.

Читайте також: У боях за Лиман загинув боєць з Криворіжжя