Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Полагодили колодязь — запобігли втратам води: взаємодія міста, Громради та дніпрян

Озеро через прорив водопровідного колодязя. Мешканці вулиці Незламна нещодавно потерпали від води, що текла з водопровідного колодязя. По допомогу у вирішенні цієї проблеми звернулись на гарячу лінію Штабу взаємодопомоги Громадської ради. Її очільник Геннадій Корбан оперативно направив звернення до комунальних міських служб для подальшого реагування. Наступного ж дня бригада міських комунальників усунула проблему дніпрян.

«З люка текло, і натекло на цій галявині більше ніж по кісточку води».

Ідучи з роботи, пані Інна побачила новоутворене озеро. Виявилося, біля її будинку прорвало водопровідний колодязь. По допомогу у вирішенні цього питання звернулась на гарячу лінію Штабу взаємодопомоги Громадської ради.

Інна Дуда, мешканка вул. Незламна,159: «Я сиділа читала новини. Коли бачу, «якщо у вас проблеми із водопостачанням, телефонуйте, будь ласка, на ці номери». Залило тут нашу галявину. Я зателефонувала до штабу, мені одразу передзвонили та відреагували».

Заявку дніпрянки голова Громадської ради Геннадій Корбан направив відповідним міським департаментам та комунальним службам.

«Приїхали і зробили за пів дня цю неполадку».

Пані Інна дуже вдячна за швидку реакцію штабу Громради та комунальників. Говорить, що така спільна робота може завадити неабиякому лиху.

Інна Дуда, мешканка вул. Незламна,159: «Звичайно вдячні. Було б тут узагалі затоплено все. Відреагували на нашу заявку і полагодили нам воду. А то в рахунках були б такі ціни… Вона ж витрачається, а тут тече просто так».

Такі ж роботи були виконані на ж/м Ігрень, вул. Криворізька. А також було ліквідовано наймасштабніший прорив у селищі Горького.

Якщо у вас виникли проблеми комунального характеру, звернутись по допомогу можна за номерами телефонів або надіслати листа на пошту Штабу взаємодопомоги Громадської ради. Заявки приймають у будні з 9-ї до 17-ї години.

Окрім цього, залишити скаргу можна в коментарях телеграм-каналів Геннадія Корбана та «Світло, вода, тепло в Дніпрі».

Читайте також: В Україні змінилися правила блокування банківських рахунків за борги: що нового