Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Покриття дитячого майданчику, колодязь, оновлене футбольне поле, сучасні лави: як змінюється Дніпро

На краще зміни відбуваються там, де люди цього прагнуть самі. Мешканці «Райончика» та вул. Донецьке Шосе,123 отримали безліч оновлень. Відбулися вони завдяки їх зверненням та активній співпраці депутата міськради та міських комунальних служб й департаментів. 

Олеся Гукова, дніпрянка: «Наш маленький куточок стає затишним, більш спортивним. У нас є спортивні майданчики, у нас є дитячий майданчик, і асфальтується трошечки. Нам дуже-дуже це подобається».

Пані Олеся дніпрянка, мешкає по вулиці Батумська. Із запалом в очах розповідає про ремонтні роботи, які виконали у дворі будинку.

Олеся Гукова, дніпрянка: «Нам допомагають керівні органи — це Корбан, це Філатов і наш чудовий депутат Пустовий. Велике спасибі, тому що це ті люди, які допомагають. У нас є прохання — вони нам допомагають вирішити».

Мешканці звернулись по допомогу до очільника міста Бориса Філатова та депутата Сергія Пустового.

Сергій Пустовий, депутат Дніпровської міськради: «Ми повинні разом йти назустріч тим людям, які активно долучаються до реконструкцій, які активно хочуть щось змінювати навколо себе».

У дворі встелили нове гумове покриття на спортивному майданчику, відновили лави, встановили колодязь. Зробили ремонт асфальтного покриття вздовж всієї вулиці.

«Наша поміч, наша допомога виростає от в такі проєкти, в таку красу. Наглядний приклад, як треба працювати, як треба робити, щоб навколишнє середовище, яке їх оточує, воно змінювалось, змінювалось на краще. Щоб у ці складні часи, в які ми живемо, додавати трішки фарб».

Безпека дітей на дитячих майданчиках — пріоритет. У подвір’ї будинку по вул. Донецьке Шоссе,123 також провели роботи — замінили покриття та встановили «лежачого поліцейського».

Сергій Пустовий, депутат Дніпровської міськради: «Вже стало гарною традицією, в містах і дворах, де ми вкладаємо новий тротуар, ми після цих робіт впроваджуємо і встановлюємо «лежачих поліцейських».

«Лежачий поліцейський» в цьому дворі виконан за новими стандартами, він є безпечнішим для велосипедистів та автомобілістів.

Сергій Пустовий, депутат Дніпровської міськ ради: «Сподіваюсь, що таких місць у нашому улюбленому місті Дніпрі буде з’являтися більше. І віддаю шану нашим активним мешканцям, які телефонують і на гарячу лінію міського голови Бориса Філатова, і звертаються до телеграм-каналів Генадія Корбана, і до наших приймалень».

Нагадаємо, що ремонти прибудинкових територій у Дніпрі поновили цьогоріч. До кінця 2023-го у Дніпрі планують відремонтувати близько сотні дворів.

Читайте також: Ремонт приміщення, покрівлі, гідроізоляція підлоги: в спортшколах Дніпра усувають аварійність