Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Покрівлі, електромережі, ліфти та сантехнічні роботи: у Дніпрі продовжуються ремонти за програмою співфінансування

Сьогодні, 19 липня черговий по місту Святослав Ткаченко, директор департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради перевірив виконання доручення міського голови – Бориса Філатова щодо проведення ремонтів у будинках ОСББ та ЖБК.

Міська програма співфінансування поширюється на багатоквартирні будинки у місті Дніпрі, які експлуатуються більше десяти років, та передбачає співфінансування робіт у будинку.

ОСББ та ЖБК достатньо зібрати 25% від вартості робіт, а 75% допоможе оплатити міська влада.

Програма розвитку об’єднань співвласників багатоквартирних будинків, житлово-будівельних кооперативів та обслуговуючих кооперативів у багатоквартирних будинках міста Дніпра на 2021-2025 роки отримала 533 заявки на 2023 рік, серед яких і виконання сантехнічних робіт. Зараз по всьому місту проходять різні ремонти у 173 будинках це сантехнічні роботи, ремонти електромереж, оновлення покрівель та ліфтового обладнання.

На чергуванні директор департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради перевірив якість виконання робіт у ОСББ “Амур”. По програмі у будинку було відремонтовано систему опалення, замінено труби, засувки.

Святослав Ткаченко наголосив, що прийом заявок на участь у програмі співфінансуванні на наступний рік вже триває.

Читайте також: БпЛА для захисників, змішана форма навчання та облаштування укриттів: Борис Філатов підбив підсумки сесії міськради.