Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Подяка від всіх дніпрян. Філатов під час сесії міськради нагородив енергетиків та лікарів 

20 грудня, під час 45-ї чергової сесії міськради Дніпра, Борис Філатов вручив відзнаки понад двом десяткам енергетиків та лікарів, що працюють у місті.

«Ми і далі віддаватимемо належне всім, хто у важкий воєнний час працює на благо Дніпра та підтримує його людей», — наголосив мер.

Серед нагороджених — прості монтери, слюсарі, мотористи та машиністи, які допомагали відновлювати енергосистеми після блекаутів та ракетних обстрілів росії.

Пані Ольга обрала свою професію, наслідуючи приклад батьків.

«Для мене взагалі ця професія в сімʼї вже давно, та наразі я це відчуваю на собі», — каже дівчина і додає, що внесок кожного енергетика, який працює під час повномасштабної війни, важко переоцінити: «Це — людина, що повинна виїжджати у будь-які погодні умови, у будь-яке місце. Щоб дати світло іншим людям і забезпечити їх теплом».

Водночас для лікарів Дніпра такі вручення відзнак у сесійній залі вже стали традицією.

«Міська рада нас підтримує. Це важливо для нас. Медперсонал весь — медсестри, лікарі — повинні нагороджувтися за свої заслуги. Бо ми також чимось жертвуємо задля своєї роботи», — зауважує лікар урологічного відділення 4-ї міської лікарні Дніпра Владислав.

Читайте також: «Я тішуся, що знайшла своє покликання», – мати-вихователька ДБСТ виховує одразу дев’ять хлопчиків