Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Побив інспектора з паркування у Дніпрі: що чекає на нападника?

У Дніпрі на зауваження щодо паркування, чоловік погнався за інспектором, побив його та забрав боді-камеру. Цей інцидент відбувся ще у липні. Нападник забарикадувався в автівці та не виходив звідси навіть коли приїхали поліцейські та його адвокат.

Водій чорного Мерседесу з кулаками накинувся на інспектора паркування. Почалося все із фотофіксації порушення.

“Під час фотофіксації, створенні наказової бази до мене підійшов невідомий чоловік та почав до мене чіплятися. Я повідомив громадянина, що я вже зафіксував його транспортний засіб, який стояв в зоні дії дорожнього знаку 3.34, та надав повідомлення до притягнення адміністративної відповідальності. Але через декілька хвилин, цей невідомий громадянин наздогнав мене, на розі вулиці Глінки та вулиці Харківської, почав до мене чіплятися, зірвав тілесний відеорегістратор», – Євгеній Тернов, інспектор з паркування.

Після нападу чоловік сів в авто та поїхав у невідомому напрямку. Втім, далеко втекти йому не вдалося. Вже на сусідній вулиці  автомобіль забарикадували поліціянти.

Інцидент трапився ще 17 липня. Поліція згодом водія відпустила. А на рішення суду довелося чекати півроку.

«Вже у жовтні місяці, цього року, ми отримали судове рішення. Відповідно до якого порушника було притягнуто до кримінальної відповідальності за частиною 1 статті 125 Кримінального кодексу України та накладено на нього кримінальне стягнення у вигляді штрафу», – Марія Олейниченко, начальниця інспекції з питань контролю за паркуванням Дніпровської міськради.

Нападник надав необхідні пояснення правоохоронцям та визнав провину. Але так і не вибачився перед інспектором з паркування.