Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Півтора мільярда боргів: у Дніпрі завершується опалювальний сезон

Найскладніша зима позаду. Дніпро завершує опалювальний сезон з гігантськими боргами. Теплопостачальники закликають містян якнайшвидше розрахуватися або скласти договір реструктуризації. Яку суму заборгували дніпряни і коли у місті відключать опалення? 

Попри війну і блекаути, опалювальний сезон у Дніпрі відбувся. Втім, з гігантськими боргами населення. Цього тижня комунальні підприємства припинять подавати тепло побутовим користувачам.

Анастасія Сухіна помічниця директора КП «Теплоенерго»: «Через очікування середньодобової температури до 8 тепла і вище плануємо завершити опалювальний сезон 2022-2023 у цю середу, тобто 22 березня. В міжопалювальний період ми входимо із заборгованістю містян 1 мільярд 528 мільйонів гривень».

Керівництво теплопостачальних підприємств закликає користувачів негайно розрахуватися з боргами або ж заключити договір реструктуризації.

Олександр Вінніков: головний інженер КП «Коменергосервіс»: «На сьогодні заборгованість населення перед підприємством 130 мільйонів. З 24 тисяч особових рахунків на сьогодні заключили договорів тільки 18 осіб. Якщо є можливість, гасіть заборгованість».

Олександра Титова, директорка КП «Жилсервіс-Дніпро»: «Вул. Будівельників,24. Для заключення договорів реструктуризації, щоб ми достойно увійшли в опалювальний сезон, щоб ми могли проводити ремонтні роботи, теплоізоляцію, ремонти на магістралях, закликаємо вас плідно співпрацювати з нашим підприємством».

Договір реструктуризації можна оформити в абонентських відділах комунальних підприємств. Для цього при собі треба мати ксерокопію ІНН, паспорт, довідку про склад сім”ї та довідку про доходи.

Читайте також: Понад 100 тис грн на власну справу: на Дніпропетровщині запрацювала програма для безробітних з малозабезпечених родин