Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Підтоплення трамвайної колії: як вирішити проблему

Трамвай номер 9 зазвичай зупинявся під час сильних дощів. Дніпрянка Людмила помітила, що дренажну систему біля колії забито, і вирішила залишити заявку в телеграм-каналі Геннадія Корбана. Заявку голова Громадської ради Геннадій Корбан оперативно направив відповідним міським департаментам та комунальним службам. Роботи зайняли кілька тижнів, але врешті-решт систему було прочищено.

Сергій Скрипник, журналіст: «По вулиці Любарського на трамвайній зупинці машинобудівного технікуму була проблема із забитою дренажною системою, яка утворювала величезне озеро на зупинці та вздовж всього маршруту 9 трамваю. Проте, зараз ми знаходимось біля цієї дренажної системи, і ми бачимо, що система повністю суха та очищена від всього бруду».

Пані Людмила розповідає про проблему, яка турбувала її та мешканців району тривалий час.

Людмила Ганічева, дніпрянка: «Тут у нас завжди озеро стояло. Це колектор для відведення води. Його щойно прочистили, це добре видно. Але мешканці вулиці Бердянської виносять та викидають сюди сміття».

Сусідка порадила Людмилі залишити заявку в телеграм-каналі Геннадія Корбана, аби якнайшвидше вирішити цю проблему.

Людмила Ганічева, дніпрянка: «Звернення моє все ж таки моє розглянули, і виконали. За це дякую. Бо за складних погодних умов, коли йдуть дощі, трамвай номер 9 просто зупиняється».

Заявку голова Громадської ради Геннадій Корбан оперативно направив відповідним міським департаментам та комунальним службам.

Людмила Ганічева, дніпрянка: «Коли роботи проводилися — я не бачила. Я залишила повторно заявку. Мені відповіли, що роботи виконані. Я проїхалась спеціально по маршруту, подивилася, вони дійсно виконані».

Схожі роботи з очищення дренажних систем провели на вул. Донецьке Шосе, 130; пр. Лесі Українки, 13; вул. Яна Гуса, 15 та 17.

Комунальники якнайшвидше намагаються вирішувати проблеми дніпрян. Звернутись по допомогу можна до Штабу взаємодопомоги Громадської ради. Заявки приймають з понеділка по п’ятницю з 9-ї до 17-ї години.

Цілодобово працює телеграм-канал Геннадія Корбана, залишити заяву можна в коментарях.

Читайте також: Турнікети для ЗСУ: у Дніпрі роблять фотосесії та збирають гроші для підтримки захисників