Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Під час вибуху на просп. Б. Хмельницького у Дніпрі загинула прессекретарка регіональної служби ДСНС

15 вересня о 9 ранку внаслідок вибуху авто загинула Дар’я Гречищева, речниця Дніпропетровської ДСНС. Про це повідомляють у пресслужбі рятувальників.

Дар’я була волонтером Червоного Хреста. Колеги називають її як активну та професіональну працівницю, яка змогла створити один із найкращих регіональних комунікаційних відділів служби.

“Як керівник, Дар’я не боялася експериментувати, проявляти ініціативу, завжди тримала руку на пульсі всіх нововведень, зокрема, однією з перших в ДСНС почала просувати і популяризувати гендерний напрямок в роботі свого управління. Вона брала активну участь сама і залучала своїх підлеглих до участі в різних тренінгах, форумах, курсах, намагаючись самовдосконалюватися, розвиватися, рости… Саме тому її підлеглі завжди відрізнялися професіоналізмом. Як людина Даша була неймовірно доброю, товариською, компанійською. Надійним другом, чарівною дівчиною, прекрасною подругою.

Все ще не можемо повірити, що світлої, життєрадісної, діяльної, професійної Даші вже немає з нами. Світла пам’ять нашої подрузі, колезі, просто чудовій людині, капітану служби цивільного захисту Дар’ї Гречищевій”, — написали на сторінці ДСНС в Дніпропетровській області.