Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Під час святкування Нового року безпеку громадян забезпечувала максимальна кількість особового складу поліції

У посиленому режимі. Під час святкування Нового року для безпеки громадян у Дніпрі залучили максимальну кількість особового складу поліції. Про результати своєї роботи сьогодні відзвітували правоохоронці.

В новорічну ніч поліцейські міста Дніпра працювали у посиленому варіанті. Вулиці міста охороняли піші і автопатрулі. Усього залучили понад 300 співробітників територіальних відділень поліції Дніпровського районного управління.

Роман Дорош, заступник начальника управління поліції з превентивної діяльності Дніпровського райуправління поліції: «Всього було до 808 реєстрацій. Були зниклі діти, але знайшли; було 5 піротехніків, по одному з них особу затримано, йому буде пред’явлено статтю 296 частину 1 кримінального кодексу України».

Впродовж доби з 31.12 на 1.01 надійшло 808 викликів від громадян. В тому числі 3 повідомлення про зникнення дітей. Протягом години всіх знайшли і повернули до батьків.

Олександр Чудновський, директор департаменту громадського порядку і цивільного захисту Дніпровської міськради: «Минули святкові дні, все на службі, все спокійно, і все це завдяки нашій поліції».

Правоохоронцям надійшло 5 повідомлень про використання піротехнічних засобів. За використання салютів у Шевченківському районі встановили особу правопорушника. Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ст. 296.