Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Пернатий антистрес: у дніпровському РАЦСі папуга допомагає вести весільні церемонії

У Дніпровському РАЦСі працює папуга. Вже рік пернатий живе у ЦНАПі «Правобережний» і з усіх своїх пташиних сил розважає відвідувачів, а ще — присутній на кожній шлюбній церемонії. Підбадьорює наречених і підтримує працівників. Як папуга там з’явився і чому дали йому промовисте ім’я Амур?

Пам’ятаєте ті часи, коли збирати довідки, документи було так важко та стресово. На щастя, у Дніпрі створили ЦНАПи — Центри надання адмінпослуг. Вони сучасні, комфортні, оснащені за останнім словом техніки. І дуже полегшують всі ці процеси. Ба більше, у ЦНАПі «Правобережний» в одному з відділів вигадали такий антистрес, що дуже став до вподоби відвідувачам — уже рік у правобережному відділі РАЦС живе папуга карела з промовистим ім’ям Амур.

«Ми хотіли затишку, хотіли посмішок, тому вирішили завести папугу. Щоб створити таку чарівну атмосферу. Ще й назвали його Амуром, щоб закохані приходили, і це був такий символізм», — ділиться Наталя Омбиш, начальниця відділу РАЦС «Правобережний».

Це зараз Амур під час шлюбних церемоній цвірінькає та розважає своїми пташиними теревенями відвідувачів. Але спершу пернатий не одразу відчув свою місію — певний час знадобився на адаптацію.

«Коли він з нами познайомився більш близько, то він проявив себе з найкращого боку — ми задоволені, абсолютно!» — розповідає пані Наталя.

Амур уважно стежить, щоб усі відвідувачі РАЦСу посміхалися та були у гарному настрої. Клієнти запевняють: свою місію птах виконує на відмінно.

Читайте також: Рішення про закінчення опалювального сезону на Дніпропетровщині прийматиметься окремо