Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Перевірка ремонтних робіт та укриття у Дніпрі: звіт чергового по місту

Черговий по місту — Юрій Гамазинський, директор підприємства КП «Дніпроводоканал» ДМР, перевірив виконання доручення міського голови Дніпра Бориса Філатова, щодо усунення аварійних пошкоджень на мережах КП «Дніпроводоканал», а також щодо облаштування тимчасових укриттів у місті Дніпро та їх доступність у будь-який час доби.

Проспект О. Поля, 90. Тут замінюють аварійну ділянку водопроводу. Довжина цієї частини водогону — 12 метрів.

«Міняємо водогон діаметром 108 мм, будемо міняти на пластик, якого гарантія 100 років, який краще, в ньому не залишається бруду, всередині не накопичується», – каже Ігор Таліков, працівник КП «Дніпроводоканал» ДМР.

Протягом дня до КП «Дніпроводоканал» надходить до 60 заявок.

«Заявки ми намагаємося закривати день у день, ну є такі інколи заявки, що перехідні, але це рідко», – каже Юрій Гамазинський, директор КП «Дніпроводоканал» ДМР.

Починаючи з 1 червня до підприємства надійшло майже 5000 заявок.

Укриття ліцею № 142 одночасно може прийняти 1049 осіб. Тут облаштовані місця для сидіння, вбиральні, є аптечка та запас питної і технічної води.

«У нас є кімнати для психологічного розвантаження для дітей, є кімната, якщо люди будуть з тваринами, також є кімната з дітьми маленькими, для немовлят, там є для пеленання місце», – каже Наталія Храмцова, заступниця директора з адміністративно-господарчої частини.

Укриття працює цілодобово.

«І все, що необхідно для укриття: є показчики і на вулиці, і в приміщенні, згідно яких можна легко знайти вхід до укриття. Є запасний вихід», – каже Юрій Гамазинський.

Перечекати небезпеку тут можуть як учні і вчителі закладу, так і місцеві жителі.

Читайте також: Навчальні заклади Дніпропетровщини отримали третю партію шкільних автобусів