Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Переселенці з Краматорська викладають танці у Дніпрі        

Родина Сахових – переселенці з Краматорська, що на Донеччині. Своє місто покинули на початку квітня. Обрали Дніпро, бо вже не один раз були тут і мали знайомих серед колег. Подружжя – хореографи, тож переїхавши стали шукати роботу за фахом. Все вдалося — і навіть більше. Вони продовжують вчити дітей танцювати, а ще знову об’єдналися зі своїми вихованцями з Краматорська, які також знайшли прихисток у нашому місті.

У рідному місті мали власну студію хореографії. Після 24 лютого ще продовжували деякий час займатися зі своїми учнями онлайн.

«У нас школа знаходилася у Краматорську п’ятиповерхівка і це цокольний поверх, ми звідти проводили заняття, тому що там було безпечно більш менш і звідти працювали онлайн з дітьми», — розповідає Сергій Сахов.

На початку квітня родина покинула місто. Переїхали до Дніпра та знайшли роботу у Центрі «Штурм». Подружжя продовжує викладати хореографію. Анна ще опановує новий для себе напрям – повітряну гімнастику. 

«Дуже тепло прийняли нас. Ми одразу відчули велику підтримку і що ми тут самі не залишимось. Обрали Дніпро, бо це таке місто, де неодноразово були, воно нам подобається і воно дає таке враження надійного тилу», — каже вона.

Багато вихованців подружжя з Краматорська також переїхали до Дніпра. Тут вони об’єдналися і знову продовжили свої тренування. 

Тренери з дітьми мріють знову виступати на змаганнях, а найголовніше – повернутися додому.

Читайте також: Тепломережі, ліфти та дахи: Корбан про пріоритети Громради на весну