Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Перекриття дорожнього руху: на Мануйлівському проспекті у Дніпрі оновлюють аварійний колектор

У Дніпрі перекриють рух однією з вулиць. На Мануйлівському проспекті ремонтують колектор зливової каналізації. Також мають оновити дорожнє покриття на дорогах загального користування. На який термін обмежать рух?

На Мануйлівському проспекті кипить робота. Комунальники замінюють колектор зливової каналізації. З 50 метрів пошкодженої ділянки вже оновили 35. Залишилось найголовніше — шматок під проїжджою частиною.

Михайло Ступак, заступник начальника КП “УРЕА” Дніпровської міськради: «Близько 70 відсотків робіт ми зараз закінчімо, а потім будемо переходити на проїзну частину, перекривати її, щоб якнайшвидше зменшити цей період незручностей».

Перекрити частину Мануйлівського проспекту планують 5 листопада. Закінчити всі роботи і відновити рух мають до 2 грудня.

Паралельно на проспекті проводять поточний ремонт дорожнього покриття.

Дмитро Коробов, начальник управління інфраструктури департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міськради: «На цій ділянці замінено на площі 1000 м2. Вже виконано із запланованих близько чотирьох. Сьогодні найголовніше — це моменти відключення світла, і немає змоги виконати заміну асфальту. І тому приходиться чекати або підключати генератори».

На черзі ремонтні роботі по вулицях Каруни, Солончаковій, Вітчизняній, Передовій та на Полтавському шосе. Усі аварійні ремонтні роботи виконуються згідно постанови КабМіну №590.

Читайте також: На лівому березі Дніпра 31 жовтня немає води: адреси.