Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Перечекати аварійні відключення: на ж/м Покровський діє Пункт незламності

В рамках чергування директор КП “Теплоенерго” ДМР Андрій Клименко відвідав з інспекцією пункт незламності в “Палаці творчості та юнацтва” по вул. Ю. Кондратюка, 17А.

На данний час в кожному районі міста існують Пункти незламності, які створено за ініціативи міської влади та активних працівників комунальних закладів.

Яскравим прикладом є Пункт незламності на ж/м Покровський, який готовий прийняти до 170 осіб. Завдяки такому острівцю безпеки, мешканці, що проживають поруч, можуть перечекати аварійні відключення світла та залишатись на звʼязку, бо є й засоби безперебійного звʼязку від компанії Starlink.

Директорка КПНЗ “Палац творчості дітей та юнацтва” ДМР Тетяна Гудим розповіла, що на початку повномасштабного вторгнення тут було створено пункт збору речей та всього необхідного для потреб ЗСУ та ВПО.

“Для комфортного перебування створено запаси напоїв, солодощів, генератор, розетки для підзарядки гаджетів, чайник. Тут тепло та є інтернет. У разі необхідності отримання домедичної допомоги є аптечка” – звітувала керівниця закладу.

Читайте також: Превенція для порядку. У Дніпрі перевіряли підприємців на наявність договорів на вивезення «негабариту»