Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Павло Хазан про потенціал української молоді та основні проблеми його формування

Під час чергового засідання пропозиціонерів, ветеран українсько-російської війни, вчений та політик Павло Хазан розповів про потенціал української молоді та назвав основні проблеми його формування, які має вирішити держава.

Політик розповів, що на початку 90-х мав досвід створення успішної громадської організації. Молодіжна Екологічна Ліга Придніпров’я займалася тим, аби долучити молодь до екологічного молодіжного руху. Відтоді Павло Хазан оптимістично оцінює потенціал української молоді і студентства.

Зараз в його офісі працює багато молодих фахівців – інженерів, екологів та біологів. Він зазначив, що і партія «Пропозиція» також активно залучає молодь до роботи в органах місцевого самоврядування. Для такої роботи потрібно мати гарну освіту.

Павло Хазан, депутат Дніпропетровської обласної ради від політичної партії «Пропозиція»: «Саме тому молоді люди шукають кращі університети за кордоном, навчання в яких часто коштує навіть дешевше, ніж в Україні. І треба розуміти, що такі професіонали в майбутньому будуть прагнути знайти собі роботу з достойною оплатою праці. Але, приміром, в деяких наукових галузях їм неможливо реалізуватися в Україні. І тому виникають питання до Міністерства освіти, до Національної академії наук України і до інших установ, які займаються освітою, наукою та технікою».