Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Павло Хазан: «Гібридну війну потрібно нівелювати на всіх рівнях»

Росія розпочала гібридну війну проти України задовго до війни фізичної”, – розповів майор Збройних сил України та депутат Дніпровської міськради від партії «Пропозиція» Павло Хазан.

Все через те, що російська культура і проросійська пропаганда були елементом життя кожного українця від самого проголошення незалежності.

Пропозиціонер переконаний, багато показників інформаційної безпеки сьогодні в Україні на дуже низькому рівні. Насамперед – через брак фінансування. У той же час Росія витрачає великі кошти, і не тільки на фіннсування Russia Today. Дніпровський депутат переконаний: гібридну війну потрібно нівелювати на всіх рівнях.

Павло Хазан, депутат Дніпропетровської обласної ради від політичної партії  “Пропозиція”: «І це, насправді, не тільки російська пропаганда – це все, що стосується Росії взагалі: російські товари, російська музика, культура. І всі ми відповідальні за те, що відбувається в інформаційному просторі. І різні прояви гібридної війни проти України треба якомога ефективніше нівелювати на різних рівнях, починаючи з сім’ї, навчальних закладів, органів державної влади, закінчуючи усіма ЗМІ».