Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Пацієнтів пільгових категорій у міській стоматологічній поліклініці Дніпра лікують безкоштовно

Шість мільйонів на здоров’я зубів. Такою є сума допомоги, наданої людям в межах міської програми. Безкоштовне лікування отримують пільгові категорії населення. 

З 2022 року в місті діє комплексна програма «Здоров’я населення міста Дніпро 2018-2022». В межах програми стоматологічну допомогу отримали понад 1000 осіб.

Марта Володимирівна, директор стоматологічної поліклініки: «Ми надаємо допомогу пільговим категоріям. Це учасники бойових дій АТО. Всього це зроблено на суму 3 755 060 тисяч. Також ми надаємо допомогу іншим пільговим категоріям — це інваліди, учасники бойових дій, учасники Великої Вітчизняної війни, ветерани праці, почесні донори, сім’ям загиблих. Ми також опротезували 226 паціентів на суму 2 176 254 тисяч». 

В стоматологічній поліклініці працюють виключно атестовані кваліфікаційні лікарі. Серед них є також переселенці з інших міст, які були вимушені покинути рідний дім через російську агресію.

Денис Олександрович, лікар-стоматолог: «Спочатку поїхали в Київ, тому що діти там могли ходити до школи, через те, що там вони працювали офлайн. Я вирішив повернутися до Дніпра, бо тут я навчався. З цією поліклінікою я знайомий через те, що проходив тут практику. Я приїхав та Марта Володимирівна запропонувала роботу, і я тут влаштувався». 

Лікарі кажуть, перевагою державних клінік є повний спектр стоматологічної допомоги.

Марта Володимирівна, директор стоматологічної поліклініки: «Терапевтичний, хірургічний, ортопедична, зуботехнічна лабораторія, рентген кабінет, фізкабінет. І коли пацієнт до нас потрапляє, то ми нікуди його не направляємо. В нас все повністю є». 

Вся поліклініка обладнана сучасними інструментами.

Читайте також: Допомога в один клік: як працює Штаб взаємодопомоги Громадської ради