Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Парки та сквери Дніпра готують до зимових свят

Свято наближається. До нового року залишилось кілька тижнів, тож Дніпро активно готують до зимових свят. Комунальники встановлюють новорічні ялинки, прикрашають парки та сквери міста.

На всіх відвідувачів святкових локацій чекатимуть різні культурно-ігрові програми з тематичними зонами, аніматорами та подарунками. У парку “Зелений Гай” відкриють ярмарок та ковзанку. Розпочати святковий марафон планують вже цими вихідними.

Вадим Галицький, директор комунального підприємства “Дирекція парків та об’єктів рекреації”: “Це парки Глоби, Шевченка, Зелений Гай, сквер Західний, сквер Амурський. Ялинки в нас різної висоти по різним локація – від 6 до 18 метрів. На локаціях монтуються як живі, так і штучні ялинки. Прикладом останніх є ялинка на Писаржевського та Новокадацького. І вже 17 грудня у всіх парках буде панувати новорічний настрій”.

Олексій Тесля, директор комунального підприємства “Міська інфраструктура”: “Всі об’єкти, де знаходяться ялинки у нас, – під охороною. Тому ялинки будуть збережені у нормальному стані”.

Читайте також:  Де у Дніпрі встановлять новорічні ялинки: розклад заходів