Site icon Телеканал «ДніпроTV»

«Озер» не було, – Антон Андрієнко про наслідки негоди у Дніпрі

Про наслідки негоди у Дніпрі в етері телемарафону «Інформоборона» на телеканалі ДніпроTV розповів депутат Дніпровської міської ради Антон Андрієнко.

«На відміну від минулого року, Дніпро пережив ці зливи значно краще, – повідомив він. – Ми спеціально перевіряли найбільш «тонкі місця». Ні Каруни, ні, навіть, річка Гнилокіш не вийшли з берегів».

За словами депутата там, де комунальники з дня у день прочищали, вигрібали – не було дощових «озер», вони взагалі поступово майже зникли з нашого міста.

«Не впоралися хіба 2 локації: у Новокодацькому районі, на житловому масиві Західний, біля ДЗМО та низова частина проспекту Івана Мазепи – це старі проблемні місця, на які негода звернула нашу увагу, найближчим часом плануємо там роботи, в тому числі, з промивки системи», – зазначив Антон Андрієнко.

Якщо казати про звернення жителів міста, то, як зазначив депутат, здебільшого вони стосувалися аварійних дерев, які падають під час негоди.

«Десь це гілки, десь дерева, десь вони впали на паркан, десь перегородили дорогу, десь впали на дроти, але завдяки роботі контакт-центру, такі випадки ми швидко відпрацьовуємо вже на ранок після повідомлення», – доповів Андрієнко.