Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Оперативна робота комунальників: у Дніпрі на ранок усі основні місця масових заходів прибрано

У Дніпрі на ранок 25 серпня комунальні служби прибрали основні місця проведення масових святкових заходів. Йдеться про площу Героїв Майдану, Січеславську Набережну, сквер «Прибережний», а також локацію, де проходив ярмарок (просп. Поля, 1).

Загалом, за словами начальниці управління з благоустрою міста департаменту благоустрою та інфраструктури Дніпровської міської ради Світлани Літвінової, за останні два дні з місць масових заходів вивезено близько 300 тонн сміття.

«Тривалі вихідні були. Дніпряни відпочивали і святкували День Прапора і День Незалежності. А для комунальних служб – це період, коли потрібно оперативно прибрати сміття після масових гулянь. У ці дні у наведенні ладу було задіяно близько 200 робітників та 50 одиниць спецтехніки. Окрім прибирання сміття, мили проїжджі частини. На 7-му ранку вівторка прибрано площу Героїв Майдану, щоб люди, які поспішають на роботу, пересувалися чистою територією. У кожної бригади відпрацьований маршрут, тому робота відбувається оперативно», — підкреслила Світлана Літвінова.

Представниця департаменту додала, що за останній період спостерігається гарна тенденція, коли під час масових святкувань мешканці і гості міста доносять сміття до урн.