Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Оновлена покрівля: у Дніпрі замінюють шифер в одному з багатоквартирних будинків

У Дніпрі продовжують виконувати звернення мешканців щодо ремонтів у житловому фонді. Роботи проводяться в різних районах міста. Мешканці багатоквартирного будинку № 23, що розташований на Петра Калнишевського, звернулися до мера з проханням відремонтувати покрівлю, бо термін експлуатації старої вже завершився і вона почала протікати. Міський голова надав доручення профільному підприємству провести обстеження покрівлі та, за необхідності, її замінити. 

Постійна вода з даху та пліснява. Мешканці будинку №23 по вулиці Петра Калнишевського звернулися до міського голови Дніпра по допомогу.

Олена Железняк, мешканка будинку: «Жителі нашого будинку постійно дуже скаржилися, що в них мокро у квартирах — у когось у спальні, у когось у кімнаті. Будинок був збудований у 1967-68 роках, і десь років 30 тому був капітальний ремонт, ремонтували сантехніку, дах змінювали».

Зараз стан даху став аварійним, тож одразу після звернення містян комунальники стали до роботи.

Володимир Тітов, заступник головного інженера КП «ЖИЛСЕРВІС-14»: «Велика проблема була в тому, що покрівля була дуже запущена, вона дуже стара була. Як шиферна покрівля простояла 30-40 років і вже має проблеми, то металопрофіль простоїть довше, і він не буде так обтяжувати будинок, не тиснутиме на будинок».

В цьому будинку замінюють приблизно 850 метрів квадратних покрівлі. Якщо погодні умови дозволять, ремонт завершать вже за тиждень.

Читайте також: На Дніпропетровщині затримали російського «крота» у лавах ЗСУ