Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Олімпіада-2022: результати українських спортсменів 9 дня змагань

13 лютого на Олімпіаді у Пекіні українці змагалися у  біатлоні та бобслеї. Також мали пройти змагання у фристайлі, однак їх перенесено.

У гонці переслідування на 10 км  в біатлоні Юлія Джима допустила один промах  на позицію №12. Покращити ситуацію спортсменці вдалося після точної другої стрільби, яка вивела її на шосте місце. Однак  штрафне коло у третьому рубежі виявилось не дуже вдалим для Юлії Джими. Врешті решт вона фінішувала тринадцятою.

У той час Анастасія Меркушина  із двома промахами стала 25-ю. Ірина Петренко заробила 4 штрафні кола та фінішувала 55-ю. 

Серед чоловіків у гонці переслідування на 12,5 км Дмитро Підручний стартував 13-м, Артем Прима став п’ятнадцятим,  Антон Дудченко – 60-м. 

У бобслеї вперше медалі Ігор розіграли жінки на монобобах. Україну тут представляє Лідія Гунько. Після другої спроби вона опинилася на 20 позиції. Третій та четвертий заїзди пройдуть 14 лютого. 

У фристайлі через погодні умови кваліфікацію з лижної акробатики серед жінок в Пекіні-2022 перенесено на 14 лютого. Участь у змаганнях має взяти українська фристайлістка Ольга Полюк.

Читайте також: Олімпіада-2022: українка увійшла у топ-10 у спринті в біатлоні