Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Олексій Арестович розказав про хід війни станом на 25 березня

Радник Офісу Президента Олексій Арестович під час брифінгу розказав про хід бойових дій станом на 25 березня.

Він повідомив, що за останню добу характер дій окупантів не змінився. Українські захисники переважають росіян у веденні тактичних дій, була відбита спроба нападу на місто-супутник Чорнобильської АЕС Славутич.

«Противник намагався наносити окремі удари по території України, «але їхня інтенсивність набагато менша, ніж у всі попередні дні. Протягом доби противник уникав застосування пілотованої авіації і перейшов до застосування безпілотних літальних апаратів для ведення розвідки. Але Збройні Сили та армійське ППО Збройних Сил України знищило протягом доби декілька таких апаратів, включно із крилатими ракетами», — повідомив представник Офісу Президента.

Генеральний штаб Міністерства оборони і розвідувальне співтовариство України відмічає вкрай низький морально-вольовий стан російських військ, які на багатьох ділянках перейшли до оборони. 

«Найголовніше – їх резерви погано збираються на території України. Тому що багато військовослужбовців відмовляються їхати у «командировку» в Україну», — повідомив Арестович.

Також радник ОП повідомив, що на аеродромі в Чорнобаївці українські війська знищили командувача 49-ї загальновійськової армії Південного військового округу генерал-лейтенанта Якова Рязанцева.