Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Олександр Педан провів «НеЛекцію» в Дніпрі

«НеЛекції» — так Олександр Педан називає формат своїх зустрічей зі школярами з усієї країни. Він пояснює, що це цікаве обговорення важливих тем без жодних контрольних і домашніх завдань. 

«Власне, ви почуєте багато корисного, а потім, я думаю, що вам це знадобиться».

Олександр Педан, телеведучий та шоумен, провів «НеЛекцію» для дітей з Дніпра. Захід для школярів проводять у межах ініціативи Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) «Спільно до навчання».

Олександр Педан, неЛектор заходу: «У нас це 22-й івент. Ми об’їздили всю Україну, нарешті доїхали до Дніпра. І у нас ще буде два івенти в Дніпропетровській області. Буде ще Кам’янське і Павлоград. Для нас найголовніше, щоб діти вийшли з позитивною емоцією, натхненні. Ну і, дійсно, знали, як уберегтись».

Зрозумілою для підлітків мовою телеведучий пояснив, як діяти під час тривоги, блекауту або коли знайшов вибухонебезпечний предмет.

Єлизавета, шестикласниця: «Не треба брати якісь невідомі речі на вулиці. Зателефонувати у поліцію і не чіпати його».

Кількість учнів на «НеЛекції» обмежувалася лише місткістю укриття у філармонії. 

Ксенія, проєктна менеджерка ГО «UMind»: «Сто двадцять дітей. Ми проводили попередньо реєстрацію, оскільки це школи. Відповідно, ми з управлінням освіти сконтактували напередодні. І діти попередньо зареєструвалися, і вже організовано прийшли на захід».

Вже у найближчі дні івент відбудеться і в інших великих містах Дніпропетровщини.