Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Окупанти вночі атакували Україну різними типами ракет і “шахедами”: є руйнування і постраждалі

У ніч на 18 березня ворог атакував Україну 5 зенітними керованими ракетами С-300/С-400 по Харківщині, 2 керованими авіаційними ракетами Х-59 по Сумщині та 22 ударними БпЛА типу «Shahed» (райони пусків безпілотників – Приморсько-Ахтарськ-рф).

Унаслідок бойової роботи збито 17 «шахедів» у межах Київської, Полтавської, Хмельницької, Черкаської, Кіровоградської, Дніпропетровської, Вінницької, Запорізької, Рівненської областей. Про це повідомили у Повітряних силах.

На Харківщині війська рф завдали ракетних ударів по пожежній частині у прикордонному населеному пункті. Один із надзвичайників отримав травму руки. Пошкоджено будівлю пожежної частини — вибито вікна, двері, ворота, пошкоджено дах і фасадну частину. Крім того, понівечено 4 пожежно-рятувальні автомобілі, повідомили в ДСНС.

Унаслідок нічної ворожої дронової атаки в Олександрійському районі Кіровоградщини пошкоджено приватні промислові об’єкти й житлові будинки навколо — вибуховою хвилею вибито вікна, уламками побито дахи. Зафіксовано влучання по об’єктах промисловості у Світловодській громаді. Інформації про постраждалих не надходило, розповіли в ОВА.

Ворог атакував Полтавщину БпЛА. Звуки вибухів чули у Кременчуцькому районі, а також із сусідніх областей. На щастя, постраждалих та руйнувань інфраструктури не зафіксовано.

Читайте також: 8 ударів БпЛА та 2 артобстріли пережила Нікопольщина за день