Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Окупанти весь день обстрілювали Зеленодольську громаду, троє людей поранено 

Російські війська протягом всього дня обстрілювали з “Ураганів” Зеленодольску громаду Криворізького району. Трьох людей поранило осколками, повідомляє голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

Крім того, протягом дня було кілька повітряних тривог, проте атак по Дніпропетровщині не зафіксовано.

“Цілий день ворог гатив по Зеленодольській громаді, що у Криворізькому районі. Зі ствольної артилерії та «Ураганів» окупанти накривали і саме місто, і його прикордонні території.

Протягом дня двоє громадян звернулися до медиків з осколковими ураженнями. Людям надано необхідну допомогу, від шпиталізації вони відмовилися. Надвечір до лікарів звернувся третій постраждалий, життю чоловіка нічого не загрожує.

Ще двом – мамі з донькою – рятувальники допомогли вибратися з квартири, в якій через обстріл було деформовано вхідні двері. 

Внаслідок ворожих атак в Зеленодольську сталася пожежа на території одного з дачних кооперативів. Окрім цього, пошкоджено декілька багатоповерхівок, будівлю ДЮСШ, пошти та будинку культури. В парковій зоні міста виявлено воронки та уламки від «Градів». 

Протягом дня в області було декілька сигналів повітряної тривоги. На щастя, інші райони Дніпропетровщини ворожим атакам не піддалися”, — написав він у своєму телеграм-каналі.

Читайте також: Як бути з кредитами на знищене житло або автівку під час війни в Україні