Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Окупанти протягом дня обстрілювали Зеленодольську громаду, — Микола Лукашук

Вдень та надвечір 15 липня російські війська нанесли удари по території Зеленодольської громади. Внаслідок цього було знищено 5 гектарів пшениці, постраждалих немає, повідомив голова Дніпропетровської облради Микола Лукашук.

Також він зазначив, що вибухи, які пролунали в районі Кривого Рогу, були від обстрілу територій Миколаївської області на межі з Дніпропетровщиною.

“Вдень ворог обстріляв територію Зеленодольської громади, внаслідок чого на одному з полів сталася пожежа. Знищено майже 5 га пшениці. На щастя, ніхто не постраждав. 

Надвечір окупанти знову вгатили по прикордонним територіям Зеленодольської ТГ. Минулося без жертв.

Хочу звернути увагу на те, що ввечері з‘явилася інформація про вибухи, які люди чули у Кривому Розі. Повідомляю, що за інформацією військових, це був обстріл територій Миколаївської області на межі з Дніпропетровщиною. Саме його і чули криворіжці.

‼️Наразі оголошено повітряну тривогу як в області, так і по всій території країни. Тому, будь ласка, не нехтуйте правилами безпеки. Бережіть себе і близьких, бо окупанти влаштовують нам ракетний терор дедалі частіше. Правила безпеки – це важливо!”, — написав він.

Читайте також: Патрулювання з правоохоронцями: чи дотримуються дніпряни комендантської години?