Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Окупанти намагалися наступати на Криворізькому напрямку

За інформацією Генерального штабу ЗСУ, на Криворізькому напрямку окупанти безрезультатно спробували просунутися в районах населених пунктів Лозове та Широке. Про це повідомляє голова Криворізької військової адміністрації Олександр Вілкул. 

Російські війська отримали відсіч та з втратами відступили. Також вони намагалися вести наступальні бої в напрямку Сухий Ставок – Лозове, успіху не отримали і з втратами відійшли. Авіація противника діяла  сьогодні біля Осокорівки, Андріївки, Білої Криниці та Лозового.

Також Олександр Вілкул повідомив, що рятівники продовжують розмінування територій, по яких стріляє ворог, та населених пунктів, що були звільнені українською армією.

Ворог використовує не тільки касетні боєприпаси, які заборонені міжнародними конвенціями. Він також застосовує дистанційні системи мінування та підло встановлює некеровані мінні загородження на територіях населених пунктів. Це несе смертельну небезпеку і загрозу мирному населенню. За пів року фахівці ДСНС разом з військовими саперами вже знешкодили понад 3600 боєприпасів та мін”.

Нагадуємо, у разі виявлення підозрілих предметів відразу телефонуйте 101 та 102.

Читайте також: Своїми малюнками збирає на бронежилети: юний художник із Дніпра допомагає військовим