Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Оголена фотосесія в Дубаї: нові подробиці гучної справи стосовно моделі з Дніпра

Зґвалтування чи шантаж? Наталія Чуприна, оголена модель з дубайського балкону, заявила, що її зґвалтували після повернення зі скандалом до України. До нас звернувся той самий чоловік, який запевняє: він – жертва! Дівчина ж давно працює в ескорті і все вигадала, аби витягнути з нього кругленьку суму. Пошуки правди – далі.

 Валерій, жертва шантажу: “Это все была фикция, выдуманная история про уголовное дело, про какие-то команды. Не было на самом деле никакого дела и не было никакого заявления от Наташи”.

Заява про зґвалтування – не існувала. Про це заявив чоловік, якого Наталія Чуприна звинувачує у нападі на неї після відвертої історії з голими фото в Еміратах та гучного повернення додому.

Наталія Чуприна, модель: “Меня после этого избили и изнасиловали”.

Наталія, одна з моделей на дубайському балконі, що порушили закони Еміратів, фотографуючись повністю оголеними. По приїзду в Дніпро вона була переконана у безневинності свого ремесла. Пізніше – думку змінила. 

Наталя Чуприна, модель: “Как меня избили, мы прилетели, меня пригласили”.

Але виявилося, події мають іншу правду…

Валерій, жертва шантажу: “Достала слип пакет, в котором находилась на вид травка, каннабис. Достала приспособление для курения и покурила травку. Ее личное дело. Прошло минут 10-15, она начала сходить с ума. Начала плакать, обзываться. Она начала бегать по дому, плакать, кричать. Прибежала к моему товарищу в комнату, начала кричать, что ее насилуют. Он в недоумении разбудил меня. Я сказал: “Второго концерта мы не выдержим. Ночь, соседи, все культурные люди. Вызывай такси, уезжай”.

Валерій запевняє: він спілкувався з батьком дівчини, і вона страждає від психічних розладів, зловживає наркотиками та веде розпусний спосіб життя.

 Валерій, жертва шантажу: “Он мне рассказал: у нее проблемы с наркотиками, они лечили ее на Игрени”.

Надав документи, що засвідчують:  ніякого зґвалтування в ту ніч не було. Більше того, Наталії виписали штраф за хибний виклик. Тепер вона сама погрожує чоловікові.

Валерій, жертва шантажу: “Она писала мне угрозы. Я ей сказал: “Лечи свою больную голову и не трогай меня”. Позже мы созвонились и я задал ей вопрос: “Что ты хочешь от меня?” Она сказала: “Дай мне денег”. Она мне сказала: “Посмотришь чем все это закончится. Об этом будет знать вся Украина и все телеканалы”.

Зі слів Валерія, допомагати Наталії взялися впливові друзі. Чоловік запевняє: за схемою шантажу стоїть  Микита Загрійчук – депутат від партії «Слуга народу», кандидат на посаду очільника Дніпровського району. А допомагав Загрійчуку колишній прокурор у Дніпрі – Ярослав Гулий, якого чотири роки тому спіймали на хабарі. Він, спілкуючись з Валерієм, назвався адвокатом Наталії Чуприної.

Валерій, жертва шантажу: “Я утверждаю, что это лоббировал Никита Загрийчук. Со слов Ярика, с переписки с Натальей, который она мне скинула номер телефона, и Ярослав сказал: “Да, это человек, который всем этим занимается. Да, я уверен, что это он”.

 Тож поки ми чекаємо на коментарі пана Загрійчука та нові подробиці секс-шантажу.