Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Обстріл Нікополя: загинула жінка, також є четверо постраждалих (оновлено)

Надвечір 28 серпня окупанти вдарили по Нікополю. Загинула жінка 1955 року народження. Четверо людей поранені – це троє чоловіків та жінка. Троє з них у лікарні. Медики оцінюють їхній стан як середньої тяжкості. Про це повідомив голова ДніпроОВА Валентин Резніченко.

Росіяни гатили “Градами”, “Ураганами”, “Смерчами”, важкою артилерією по житлових кварталах, по підприємствах і комунікаціях.

Нікополь і Зеленодольськ атакували кілька разів. Пошкоджені будинки, лінії електропередач, газогони. Масштаби руйнувань уточнюються.

У Нікопольському районі вдень під удар потрапила Вищетарасівська, Мирівська та Марганецька громади. Є пошкодження декількох житлових будинків, господарських споруд, газогону, лінії електропостачання. Ніхто не постраждав.

Також ворог гатив по Синельниківському району, Раївська та Великомихайлівська громади. В останній пошкоджено три житлові будинки, одна господарська будівля знищена. На місці обстрілу рятувальники знайшли касетний елемент від «Урагану». Обійшлося без жертв.

У Криворізькому районі обстріляли п’ять громад. Окупанти поцілили по Новопільській, Апостолівській, Карпівській, Широківській та Зеленодольській ТГ. Є пошкодження будівель одного з підприємств, в житловому будинку частково пошкоджено дах. Постраждалих немає. Про це повідомив голова облради Микола Лукашук.

Читайте також: Три райони Дніпропетровщини знову під обстрілом: зайнялись житлові будинки