Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Обстріл Криворізького району: у ДСНС розказали про наслідки

Російський агресор знову обстріляв Криворізький район. Поцілив виключно по мирних територіях Широківської громади. Внаслідок обстрілу з РСЗВ агропідприємства у селі Шестірня загинув чоловік, ще двоє отримали поранення. Це чоловіки 24 та 39 років. Наразі вони в лікарні з мінно-вибуховими травмами. Про це повідомляють у Дніпровській міськраді.

«Також через обстріли сталося три пожежі: на агропідприємстві згоріло 10 тонн пшениці, ще дві пожежі було на відкритій території – горіло 6 га сухої трави. Дванадцять рятувальників боролись з вогнем, аби він не перекинувся на приватний сектор. Наразі займання загасили», – зазначив т. в. о. начальника відділу зв’язків із ЗМІ та роботи з громадськістю ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області, підполковник служби цивільного захисту Сергій Ковтонюк.

Він також додав: «За сьогодні наші піротехніки знешкодили 40 касетних елементів у Криворізькому районі. Ворожі вибухівки залишились після обстрілів та могли здетонувати у будь-який час. Також 13 небезпечних елементів було виявлено від «Урагану» у Зеленодольській громаді поблизу села Мар?янське та ще 27 одиниць від «Торнадо-С» знайдено в селі Шестірня Широківської громади. Наразі всі небезпечні касетники знищено». 

Читайте також: У Кривому Розі виставили знищену військову техніку окупантів