Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Обшуки в бізнесмена Михайла Бродського можуть бути через його зв’язки з Геннадієм Корбаном, — Ігор Мосійчук

За інформацією ЗМІ, в бізнесмена Михайла Бродського СБУ проводить обшуки. Екснардеп Ігор Мосійчук вважає, що це пов’язано з його дружбою з Геннадієм Корбаном.

Українська Правда з посиланням на свої джерела повідомляє, що обшуки відбуваються у справі про незаконний видобуток піску та несплату податків протягом 2017-2019 років. Фігурантами справи фігурують сам бізнесмен та його син. Обшуки проводять у Києві: у ресторані «Калина», річковому порту та у комерційного директора Бродського.

Колишній народний депутат Ігор Мосійчук вважає, що справжньою причиною може бути дружба бізнесмена з Геннадієм Корбаном, якого нещодавно не пустили в Україну нібито через позбавлення громадянства.

“Враховуючи, що саме Михайло Бродський витягував Корбана з-під пресингу Порошенка в 2015 році, дуже схоже, що він вписався за Геннадія Олеговича і зараз, що дуже не сподобалося завгоспу Банкової”, — написав Мосійчук на свої сторінці у фейсбуці.

Читайте також: “Деяким підписантам листа на підтримку Корбана телефонують із вимогами відкликати свої підписи”, – Борис Філатов