Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Обшуки і повідомлення про підозри: Україну чекає хвиля “посадок”

Україною прокотилася хвиля обшуків і викриттів. Сьогодні буде звільнено весь керівний склад митниці. Про це повідомляє голова фракції “Слуга народу” Давід Арахамія.

Він анонсує ряд звільнень та “весняних посадок”.

«Сьогодні:

Пресслужба Державного бюро розслібувань у свою чергу повідомила, що на багатомільйонних незаконних схемах збагачення викрито керівницю податкової Києва.

Також ДБР повідомило про підозру колишньому голові Міністерства енергетики та вугільної промисловості України Насаліку. Його підозрюють у підписанні збиткових угод на користь компаній, пов’язаних із олігархом Дмитром Фірташем, на суму 1,5 млрд. грн.

В Офісі головного прокурора повідомили, що заступнику директора держзакупівель Богдану Хмельницькому оголошено підозру за розтрату держкоштів на суму 107,7 млн грн та забезпечення підрозділів ЗСУ неякісними бронежилетами.

Також екс-заступник МО В’ячеслав Шаповалов отримав підозру за незаконні дії, внаслідок яких окремі підрозділи ЗСУ не були укомплектовані засобами індивідуального захисту на суму понад 1 млрд. грн.

Крім того, ОГП оголосив підозру колишньому заступнику державного підприємства “Промоборонекспорт” Терещенку за заволодіння держкоштами в розмірі 1,34 млн доларів.

Читайте також: Дрони, радіостанції та інше устаткування: Дніпро продовжує забезпечувати технікою бійців на передовій.