Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Новий погляд на старий під’їзд: у багатоповерхівках Дніпра тривають ремонти

Будинки зі щілинами та облущеною фарбою. До Дніпровської міськради постійно надходять заявки на ремонт під’їздів. Остання надійшла з багатоповерхівки за адресою Високовольтна, 22. Спеціалісти вже працюють на місці. 

Побите скло на вікнах, розбиті стіни, відпала штукатурка — саме так виглядають деякі під’їзди багатоповерхівок у нашому місті. Більшість з них не ремонтували з моменту здачі будинків в експлуатацію. Подекуди це понад 60 років.

Наразі в одній з багатоповерхівок тривають роботи.

Володимир Тітов, заступник головного інженера КП «Жилсервіс-14» ДМР: «За дорученням міського голови Бориса Філатова, КП «Жилсервіс-14» приступив до виконання поточного ремонту внутрішніх під’їздів за адресою Високовольтна, 22. На даний час ведуться роботи підготовчі, шпаклювання відкосів. В подальшому — білювання, покраска панелей».

Мешканці будинку радіють, оскільки чекали ремонту не один десяток років. 

Катерина Остапенко, мешканка: «На даний момент я можу сказати, що дуже хороша працює бригада — Аня і Саша. Мабуть, так їх звуть. Я з ними знайомилася, дуже задоволені, роблять дуже швидко, якісно. Ну, і як воно було, ви розумієте… Ще побачимо, як воно буде».

Роботи у цьому будинку триватимуть ще кілька тижнів. Заявку на виконання робіт можна подати на сайті Дніпровської міської ради.

Читайте також: В центрі міста мешканці багатоповерхівки влаштували стихійне сміттєзвалище