Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Нового голову Дніпровського району звинувачують у рейдерських махінаціях

Новий голова Дніпровського району Микита Загрійчук виявився замішаний в скандалі з рейдерством приватного підприємства НВАЛ з офісом в Дніпрі. Про це повідомляє “49000“.

Ексвласник «НВАЛа» Віктор Лопан стверджує, Загрійчук разом із своїми спільниками відібрали у нього підприємство. За його словами, рейдери вимагали гроші з орендарів його приміщення, а самому Лопану погрожували.

“Они делают криминал на криминале. Они берут деньги с магазина, они берут деньги с фирмы, где мои клиенты работают. Они оттуда забирают в открытую деньги. Они в открытую говорят, что они мою жену убьют, у них одна цель – нас уничтожить и забрать то, что у нас есть”, — говорит Лопан.

У 2018 році власники підприємства «НВАЛ» змінилися. Тоді Лопан нібито сам відмовився від фірми і власником став Микита Загрійчук. Потім «НВАЛ» записали на компанії «Рент Фьюжн» і «Рент Компані», які також контролював Загрійчук. Сам новоспечений посадовець в коментарях журналістам стверджував, що не пам’ятає, як все відбувалося. Центральний апеляційний господарський суд Дніпропетровської області визнав перереєстрацію незаконною. Нинішні представники підприємства засідання ігнорували. Сам же Віктор Лопан має намір повертати свій бізнес і майно.

Раніше, ми повідомляли про конфлікт навколо Микити Загрійчука.

голова Дніпровського району Микита Загрійчук