Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Нове життя Амурського мосту: будівельники оновили асфальт та полагодили трамвайні колії

Рух поновлено. Всі вихідні будівельники працювали на Амурському мосту. Оновлювали асфальт та лагодили трамвайну колію. Переправу частково перекрили для руху транспорту на кілька днів, і за цей зовсім нетривалий час пів сотні фахівців та десятки одиниць техніки поклали майже півтора кілометри нового дорожнього покриття в обидва боки.

Пів сотні будівельників та десятки одиниць техніки працювали майже безперервно. Три дні — і Амурський міст знову відкритий для транспорту. Фахівці кажуть, затягнути роботу могла тільки негода.

Юрій Пальчик, будівельник: «Обіцяли дощі на цілий день, але воно позавчора тільки трошки поморосило, а так — бог нам в поміч. Все для людей, все для перемоги».

Покриття переправи завдовжки у майже півтора кілометри оновили в обидва боки. Востаннє такий ремонт робили аж у 2004 році. Крім нового асфальту, фахівці відремонтували і трамвайні колії.

Борис Філатов, міський голова Дніпра: «Попри заборону уряду на капітальні будівництва, Дніпро продовжує ремонтувати автошляхи, і в першу чергу це автошляхи, які зараз вкрай важливі для проїзду міського громадського транспорту».

Загалом дорожні бригади нині працюють по всьому Дніпру.

Читайте також: Яка ситуація на Дніпропетровщині після ракетного удару по Павлограду