Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Нова електромережа та датчики руху: у Дніпрі діє програма співфінансування

Старі електромережі вже віджили своє й потребували ремонту. Мешканці «ЖБК №204» подали заявку на програму співфінансування та отримали нові електромережі та датчики руху. 
Черговий по місту Святослав Ткаченко, директор департаменту з питань самоорганізації населення Дніпровської міської ради, перевірив виконання доручення міського голови Дніпра Бориса Філатова щодо реалізації програми співфінансування ремонтів ОСББ та ЖБК.

Жителі «ЖБК №204» потерпали через проблеми зі старими електромережами в будинку. По допомогу звернулися до департаменту з питань самоорганізації населення. За програмою співфінансування електрику замінили та встановили датчики руху. Всі роботи фахівці виконали протягом двох тижнів.

Святослав Ткаченко, директор департаменту з питань самоорганізації населення ДМР: «Були проведені необхідні роботи щодо заміни аварійної електрики. Я тільки що перевірив: робота була проведена в повному обсязі, якісно, голова ЖБК задоволена, також задоволені і мешканці даного багатоквартирного будинку».

Гарантія на експлуатацію нової електрики 3 роки.

Читайте також: Переселенка з Бахмуту знайшла і втілила свою мрію в Дніпрі