Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Нічна атака по Дніпру: пошкоджена заправка та домоволодіння, є постраждалий

Пошкоджена заправка та домоволодіння, є постраждалий. Внаслідок нічної атаки по Дніпру понівечені приватні будинки та 2 приватних підприємства, а також заправка. Серйозних руйнувань зазнало транспортне підприємство, поранений співробітник заправки. Оборонці неба з ПК «Схід» збили 5 крилатих ракет і 6 Шахедів над Дніпропетровщиною.

Ольга Павлівна вночі прокинулась від вибуху. росіяни знову поцілили поруч з житловими будинками. В її оселі повибивало вікна та шибки, також пошкоджена покрівля.

Ольга Павлівна, мешканка постраждалого будинку: «Будинок підскочив, вікна затремтіли. Тріщин не було. І ось лежиш і думаєш: «Господи, хоч би пронесло». А потім, близько 4 години ранку, бахнуло конкретно. Дуже багато вибухів, їх було щонайменше три, а може й більше».

Понівечено заправку, співробітник зазнав поранень. Йому надали потрібну медичну допомогу. Чоловік лікуватиметься вдома. З перших хвилин пожежу ліквідовували рятувальники.

Сергій Ковтонюк, речник ГУ ДСНС України в Дніпропетровській області: «Ворог здійснив масовану атаку на наш регіон, використавши ракети та дрони. Внаслідок обстрілу в Дніпрі, в одному з приватних домоволодінь, виникла пожежа, яку рятувальники вже ліквідували. Там було пошкоджено два будинки та два автомобілі, також пожежі виникли і на двох приватних підприємствах міста».

На місці весь день працюють комунальні служби. Тривають обстеження будинків для оцінки завданої шкоди.

Читайте також: Борис Філатов: «Не дивлячись на обстріли, місто функціонує і щодня допомогає дніпрянам»