Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Незаконні шлагбауми: як вирішити проблему

Незаконно встановлені шлагбауми на вул. Брилів Шлях заважали проїзду швидких та пожежних машин. Дніпрянин Дмитро після неодноразових суперечок із сусідами вирішив залишити заявку в телеграм-каналі Геннадія Корбана. Чи знесли незаконні споруди?

Дмитро Акопян неодноразово звертав увагу сусідів, що незаконно встановлені шлагбауми заважають проїзду спецтехніки. Тут не могли проїхати ані лікарі швидкої, ані рятувальники.

Дмитро Акопян, дніпрянин: «Дуже сильно заважали загородження на вулицях, шлагбауми. Паркани поставили люди, зробили собі ключі, були «царьками».

Близько місяця чоловік чекав на реакцію тих, хто самовільно встановили шлагбауми біля своїх будинків. Ніхто не квапився прибирати незаконні конструкції, тож чоловік вирішив піти іншим шляхом.

Дмитро Акопян, дніпрянин: «Довелося звернутися до команди Корбана, дуже задоволений його роботою».

Заявку голова Громадської ради Геннадій Корбан оперативно направив відповідним міським департаментам та комунальним службам.

Дмитро Акопян, дніпрянин: «Зрізали, прибрали шість шлагбаумів, у тому числі й паркани та загородження різного виду. Зрізали, самі все зробили, визволили вулиці. Я вже наступного дня їздив цими вулицями, спеціально прокотився кожною вулицею подивитися на реакцію людей — реакції ніякої, все було мирно, спокійно».

Разом з тим Дмитро залишив заявку щодо проблеми з освітленням на проспекті Слобожанський 10/1. І знову миттєва реакція. Поруч з дитячим майданчиком встановили нову опору та прикрутили два нових ЛЕД-світильники.
Схожі роботи з оновлення вуличного освітлення та прибирання конструкцій провели на вул. Горяна, 77; вул. Богдана Хмельницького, 8-б; вул. Сергія Параджанова, 30.

Комунальники якнайшвидше намагаються вирішувати проблеми дніпрян. Звернутись по допомогу можна до Штабу взаємодопомоги Громадської ради. Заявки приймають з понеділка по п’ятницю з 9-ї до 17-ї години.

Цілодобово працює телеграм-канал Геннадія Корбана, залишити заяву можна в коментарях.

Читайте також: У Дніпрі відбулася прем’єра фільму Михайла Ухмана «Шлях поколінь»