Site icon Телеканал «ДніпроTV»

Незабаром буде нова велика партія допомоги військовим від Дніпра

Про це у прямому ефірі під час телемарафону “Інформоборона” на телеканалі ДніпроTV повідомив голова Громадської Ради при міській раді Дніпра Геннадій Корбан.

– І наше традиційне питання про допомогу на фронт від Громадської Ради та Штабу взаємодопомоги. Розкажіть, будь ласка, що останнім часом передавали нашим захисникам і на що зараз робите наголос?

– Я думаю, що про це багато писали і про це писав мер на своєму Фейсбуці. Ви бачили, що було передано дуже багато вантажівок різним підрозділам. Ще більше ми бачили з Вами, скільки «Мавіків» і дронів було передано на фронт і всім підрозділам, це величезна кількість, вони були закуплені на 80 або 100 мільйонів, я точно не пам’ятаю, міських грошей.

Безумовно, це внесок усіх городян у допомогу фронту та у допомогу армії, і всім за це спасибі.
Я думаю, що це продовжуватиметься.

Я не говорю про те, що дуже багато невеликих прохань від військових, починаючи від залізобетонних блоків і закінчуючи проведенням якихось робіт, у тих місцях локацій, де базуються військові. У цьому всьому допомагає місто. Місто також допомагає купувати, купує зараз багато оргтехніки для військових підрозділів, якої вони потребують.

І всі ці програми продовжуються далі.

Я думаю, що в найближчий місяць – півтора буде ще більша партія допомоги військовим різних підрозділів, які звертаються до мерії для отримання такої допомоги.

Читайте також: У Дніпрі школи готують до проведення НМТ.