Site icon Телеканал «ДніпроTV»

НЕспокійний вечір у Дніпрі: вибух призвів до постраждалих, серед них — підліток

14 квітня близько 6 вечора дніпрян сколихнув вибух. Сили ППО збили ворожу ракету, але руйнувань уникнути не вдалося. Серед постраждалих — підліток.

Пані Людмила у момент падіння уламків була на роботі. Якби хтось був вдома, то вже б нікого не було, каже жінка.

“Уламок, який летів, пробив стіну і залетів в диван, я його ледь дістала”, – розповідає постраждала Людмила.

У п’ятницю жінка доробила ремонт,  гроші на який відкладала зі своєї невеликої пенсії, але російська ракета зруйнувала всі старання жінки.  

А у сусідньому будинку були якраз сімейні посиденьки. До своєї тещі з дітьми та дружиною приїхав пан Вадим. У момент вибуху вони сиділи родиною на кухні.

“Почули сирену, потім телеграм-канали написали: “миттєво в укриття”, і я почув свист, почав нагинатися і одразу вибух. Найбільше постраждав брат моєї жінки напевно, бо в нього зламана рука. Уламок влетів в руку та зламав”, – ділиться постраждалий Вадим.

Внаслідок падіння уламків російської ракети поранено 13 людей. Серед них одна дитина. Також пошкоджені будинки та авто.

“Пошкоджено приблизно 35 будинків, вікна, двері, дахи, пошкодження різного характеру і різного ступеню важкості. В більшості пошкоджено тільки скло та двері”, – зазначає заступник голови адміністрації Соборного району Василь Ісак.

Дніпряни, які постраждали внаслідок атаки, можуть звернутись за інформацією щодо пакету документів на матеріальну допомогу до Соборної адміністрації за телефоном: (068) 557-34-19.

Читайте також: Окупанти допитували 4 години і вимагали віддати дітей. Патронатна вихователька відмовилась!