Site icon Телеканал «ДніпроTV»

«Недобраття»: президент росії перевершив навіть Гітлера

Продовжуємо цикл сюжетів «Недобраття» – про справжню історію стосунків росії та України. Сьогодні про те, як із нас, українців, предки яких здобули перемогу над фашизмом в часи Другої світової війни, росіяни намагаються зробити неонацистів. Втім, чомусь не помічають, що їхній президент вже перевершив навіть Гітлера в своїх кровожерливих намірах знищити українців, як націю.

Недопризидента росії вже встигли порівняти з терористом №1 у світі – Усамою Бен Ладеном, на руках якого кров більше як 3,5 тисяч людей. путін же перевершив свого афганського колегу, його звинувачують у смерті вже більше 40 тисяч людей. Також російського президента вже відкрито порівнюють з Гітлером.

Тарас Загородній, політолог, керуючий партнер Національної антикризової групи: «Якщо брати фашистську Німеччину та російську, вони будуються за одним і тим же алгоритмом, так? І тому дуже багато схожого. Більше того, я скажу, російська федерація перевершила в дійсності гебельсівську пропаганду і німецьку пропаганду. Пригнані німці не додумались оточувати, наприклад, Ленінград і говорити, що це не вони робили. Німці, принаймні, оголошували війну, а не говорили що це спецоперація».

Це путін зміг сам вигадати та зробити, а все інше запозичити в Німеччині.

Тарас Загородній, політолог, керуючий партнер Національної антикризової групи: «путін нещодавно вже навіть повторив гітлерівський термін. Він сказав: «Будемо шукати націонал-зрадника». Це чисто термін німецький. В них був націонал-зрадник, вони так говорили. Те, що ми вот бачили на лужніках, ну, знаєте, це просто калька в Нюрнберзі. Ну, до проведення сумнозвісного для німців цього судового процесу, вони ж там проводили з’їзд своєї партії, і там був якраз знятий фільм “Тріумф волі” …. Так вот, лужніки – повторення, однозначно».

Всі пам’ятають як скінчив Гітлер. Людина, через хвору психіку якої в страшних муках загинули мільйони людей, добровільно пустила собі кулю в скроню в бункері. Як і коли звільнить від себе світ новоявлений диктатор – сподіваємось невдовзі дізнатись. В наступній серії циклу сюжетів «Недобраття» – про те, як росіяни намагались позбавити українців своєї самоідентичності в останні 30 років перед розпадом Радянського Союзу.